Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti. Ukoliko od vas zatražimo da nam pri korištenju ove stranice otkrijete određene informacije po kojima možete biti identificirani, budite uvjereni da će se ti podaci koristiti samo u skladu s ovim pravilima o privatnosti.

Ova pravila možemo povremeno mijenjati na način da ažuriramo ovu stranicu. Preporučamo s vremena na vrijeme provjeriti ovu stranicu kako biste se uvjerili da ste suglasni s eventualnim promjenama.


Što prikupljamo


Možda ćemo od vas prikupiti ove podatke:

 • Ime, prezime i zanimanje
 • Kontakt podatke, uključujući adresu elektronske pošte
 • Podatke o vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici
 • Broj mobitela i podatke o mreži
 • Ostale podatke bitne za ispitivanje tržišta i/ili posebne ponude

Šro radimo s podacima koje prikupimo


Ove podatke trebamo kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe i pružili vam bolju uslugu, posebice iz ovih razloga:

 • Vaši podaci će nam omogućiti da vam pružimo pristup svim dijelovima naše sranice i omogućimo usluge koje ste zatražili.
 • Vaši će nam podaci također omogućiti da vam izdamo račun i da vas po potrebi kontaktiramo u vezi vaših narudžaba i statusa vašeg računa kod nas.
 • Podatke možemo koristiti i kako bismo administrirali, poboljšali i razvili naše proizvode i usluge.
 • Konkretno, te podatke možemo koristiti kako bismo vas kontaktirali u vezi vaših mišljenja o našim uslugama, ili kako bismo vas obavijestili o bitnim promjenama ili unapređenjima naše stranice ili naših usluga.
 • Povremeno vam možemo putem elektronske pošte poslati promotivne poruke o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama koje mislimo da će vas zanimati da primite na adresu elektronske pošte koju ste nam dali.
 • Povremeno, vaše podatke možemo koristiti u svrhe ispitivanja tržišta. Kontaktirati vas možemo elektronskom poštom, telefonom, faksom ili poštom. Dobivene informacije možemo iskoristiti za prilagođavanje stranice u skladu s vašim interesima.
 • Interno praćenje korisnika i prometa na stranici.

Sigurnost


Posvećeni smo sigurnosti vaših podataka. Kako bismo spriječili neovlašten pristup ili otkrivanje, implementirali smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke koji čuvaju i štite vaše podatke koje prikupimo preko internetske stranice. Vaše podatke ćemo zadržati u razumno dugom roku ili koliko god dugo zakon propisuje.


Kako koristimo kolačiće (cookies)


Kolačić (cookie) je mala datoteka koja traži dopuštenje da se smjesti na tvrdom disku vašeg računala. Jednom kad na to pristanete, datoteka se sprema i pomaže pri analizi internetskog prometa ili vas obavještava kad posjetite pojedinu stranicu. Kolačići omogućuju web aplikacijama da reagiraju na vas kao pojedinca. Web aplikacija može prilagoditi svoj rad vašim potrebama, željama i preferencijama prikupljajući podatke o vašim navikama na internetu.

Kolačiće za praćenje prometa koristimo da bismo utvrdili koje stranice se koriste. Ovo nam pomaže analizirati promet na stranici i poboljšati samu stranicu u skladu s vašim potrebama. Ove informacije koristimo samo u svrhe statističke analize, nakon čega se podaci brišu iz sustava.

Kolačići nam pomažu da vam pružimo bolje iskustvo pri korištenju naše stranice, omogućavajući nam da pratimo koje stranice smatrate korisnima, a koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu niti podatke o vama, osim onih koje sami birate podijeliti s nama.

Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično ih možete prilagoditi da odbijaju kolačiće ako tako želite. Ovo vas može spriječiti da u potpunosti iskoristite stranicu.


Poveznice na druge stranice


Naša stranica može sadržavati i poveznice na druge zanimljive stranice. Međutim, imajte na umu da jednom kad napustite našu stranicu preko tih poveznica, mi nemamo kontrolu nad tim drugim stranicama. Stoga nismo odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koju pružite prilikom posjećivanja tih stranica, a te stranice nisu predmet ove izjave o privatnosti. Savjetujemo vam da s oprezom pristupate tim stranicama i provjerite njihove izjave o privatnosti.


Kontrola vaših osobnih podataka


Ukoliko želite ograničiti prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podatka, na raspolaganju su vam ove mogućnosti:

 • Kad god se od vas zatraži da ispunite formular na stranici, označite kućicu kojom izjavljujete da ne želite da se ti podaci koriste u svrhe izravnog marketinga
 • Ako ste prethodno pristali na korištenje vaših osobnih informacija u svrhe izravnog marketinga, ukoliko se predomislite obavijestite nas što skorije poštom ili elektronskom poštom

Nećemo prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke trećim stranama osim uz vaš pristanak ili ako smo na to obvezni po zakonu. Ukoliko nam izrazite želju za time, vaše osobne podatke možemo koristiti kako bismo vam slali promotivne informacije o trećim stranama koje smatramo da će vam biti zanimljive.


Pristup i ažuriranje


Imate pravo na uvid u informacije koje se čuvaju o vama i možete od nas zatražiti sve potrebne izmjene kako bi se osiguralo da su podaci točni i ažurni.


Kontakt


Sve komentare, upite i zahtjeve molimo da uputite na:

Tele Focus d.o.o.
Tartinijeva 15
51200 Pula, Hrvatska
Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address) 

Ukoliko smatrate da je bilo koja informacija o vama koju imamo u posjedu netočna ili nepotpuna, molimo kontaktirajte nas što skorije. Sve netočne informacije bit će smjesta ispravljene.

 
 1. Dobrodošli na internetsku stranicu Tele Focusa. Ova pravila korištenja odnose se na cjelokupni sadržaj stranice na adresi http://www.telefocus.hr (u daljnjem tekstu „stranica“), kao i na svu komunikaciju putem elektronske pošte između vas i Tele Focusa.
 2. Ukoliko nastavite pretraživati i koristiti ovu stranicu, suglasni ste poštivati i biti obvezani sljedećim pravilima i uvjetima korištenja, koja zajedno s Tele Focusovim odredbama o privatnosti uređuju odnos između vas i Tele Focusa, a po pitanju ove stranice. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih pravila, molimo vas da ne koristite Tele Focusovu stranicu.
 3. Nazivi „Tele Focus“, „mi“ i njihove izvedenice odnose se na vlasnika ove stranice čije je registrirano sjedište na adresi Tartinijeva 15, 52100 Pula, OIB 67859879161. Naziv „vi“ i njegove izvedenice odnosi se na osobe koje pretražuju ili koriste Tele Focusovu stranicu.
 4. Pristup većini dijelova stranice je moguć bez registracije vaših podataka kod Tele Focusa. Određeni dijelovi i usluge stranice su vam dostupni samo uz registraciju.
 5. Pristupajući bilo kojem dijelu stranice, smatrat će se da ste u potpunosti prihvatili ova pravila korištenja. Ako ne prihvaćate ova pravila u potpunosti, morate smjesta napustiti stranicu.
 6. Tele Focus može povremeno revidirati ova pravila korištenja na način da ažurira ovaj tekst. Trebali biste s vremena na vrijeme provjeriti važeća pravila korištenja na stranici, budući da su ona obvezujuća.
 7. Određene stavke ovih pravila mogu biti zamijenjene izričito navedenim pravnim obavijestima ili nazivima na određenim loakcijama na stranici.